AK Trim

autor

kategorija

KLUBOVI

objavljeno

AK TRIM | Kikinda

kontakt podatci

АК ТРИМ из Кикинде је основан крајем 2015. године, под слоганом „ Вратимо краљици спорта у граду, круну на глави, да поново сјаји.“ Први такмичарски наступи кренули су већ у јануару 2016. године, где је АК ТРИМ био први атлетски клуб из Кикинде који је наступио у новој атлетској дворани. Исте године атлетичарке и атлетичари АК ТРИМ-а освајају низ медаља на републичким и покрајинским такмичењима и тиме клуб постаје по броју медаља најтрофејнији у граду.

Традиција клуба  и то дугогодишња, је да је АК ТРИМ по успешности освојених медаља  из годину у годину, до дана данашњег, најбољи атлетски клуб у Кикинди, од стране домаћих атлетичерки и атлетичара свих узрасних категорија, који су се родили, стасали, формирали, школовали и одрасли у својој локалној средини.

Масовност АК ТРИМ-а је врло популарна у граду, где се прочула препознатљивост успеха домаће омладине у многим атлетским дисциплинама, па је актуелност  клуба превазишла троцифрен број потребе тренирања. Стручан тренерски кадар је већ увелико трофејни и са рекордима, квалитетно обучаван у континуитету до дана данашњег са новом модерном методиком тренирања. ( Интернационални тренерски семинар и сертификат са Светског првенства у дворани у Србији ).