AK Trim

AK TRIM | Kikinda

kontakt podatci

AK TRIM iz Kikinde je osnovan krajem 2015. godine, pod sloganom „ Vratimo kraljici sporta u gradu, krunu na glavi, da ponovo sjaji.“ Prvi takmičarski nastupi krenuli su već u januaru 2016. godine, gde je AK TRIM bio prvi atletski klub iz Kikinde koji je nastupio u novoj atletskoj dvorani. Iste godine atletičarke i atletičari AK TRIM-a osvajaju niz medalja na republičkim i pokrajinskim takmičenjima i time klub postaje po broju medalja najtrofejniji u gradu.

Tradicija kluba  i to dugogodišnja, je da je AK TRIM po uspešnosti osvojenih medalja  iz godinu u godinu, do dana današnjeg, najbolji atletski klub u Kikindi, od strane domaćih atletičerki i atletičara svih uzrasnih kategorija, koji su se rodili, stasali, formirali, školovali i odrasli u svojoj lokalnoj sredini.

Masovnost AK TRIM-a je vrlo popularna u gradu, gde se pročula prepoznatljivost uspeha domaće omladine u mnogim atletskim disciplinama, pa je aktuelnost  kluba prevazišla trocifren broj potrebe treniranja. Stručan trenerski kadar je već uveliko trofejni i sa rekordima, kvalitetno obučavan u kontinuitetu do dana današnjeg sa novom modernom metodikom treniranja. ( Internacionalni trenerski seminar i sertifikat sa Svetskog prvenstva u dvorani u Srbiji ).

Atletski Savez Vojvodine